Wie zijn wij

Erwin van Campenhout

Erwin van Campenhout

Mijn naam is Erwin van Campenhout. Ik heb samen met mijn zonen een Stucadoorsbedrijf. Ik heb dit mooie vak geleerd van mijn oom (Toon Hesseling).

Ik ben als 14-jarige begonnen en hij heeft me alle kneepjes van het vak geleerd; van gewoon pleisterwerk, maatwerk, eigen lijst maken tot het restaureren van monumentale plafonds.

Met meer dan 30 jaar ervaring doe ik het nog steeds met heel veel plezier. En ben erg trots dat ik het vak heb over kunnen brengen op mijn zonen. Het blijft mij een voldoening geven om elke keer weer na dat het netjes is opgeruimd te zien hoe mooi het resultaat is geworden.

Brian van Campenhout

Brian van Campenhout

Ik ben Brian van Campenhout. Ik ben sinds mijn 16de jaar als stukadoor bezig. Na heel wat schoolvakantie’s mee te zijn geweest heb ik besloten om ook stukadoor te worden.

Ik ben meteen aan mijn 4-jarige stukadoors opleiding begonnen en heb deze met succes afgerond. De liefde voor het vak is er met de paplepel ingegeven. Ik blijf het steeds weer leuk vinden om van ieders huis / bedrijf een paleis te maken.

Ik ben er heel trots op dat ik dit mooie vak kan uitoefenen. Dus gaat u voor vakwerk dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Mike van Campenhout

Mike van Campenhout

Ik ben Mike van Campenhout. Ook ik ben aangestoken met de liefde voor dit mooie vak. Ik wist het al als 8-jarig jongetje dat ik dit wilde doen. Ik ben inmiddels al enige tijd een gediplomeerd stucadoor en heb het vak kunnen perfectioneren bij ons bedrijf. Het mooiste vind ik dat mensen blij worden als we de wanden of plafonds hebben gestukadoord.

N

Kwaliteit

Kwaliteit zorgt voor een langere levensduur.

Advies

Eerlijk en vakkundig advies op maat kunt u verwachten.

Service

Snelle en kwaliteitsgerichte service hoog in het vaandel.

Prijzen

Scherp & transparant tarief, gecombineerd met een uitstekend service.

Gewerkte Uren

Geweldige Klanten

Stucadoors

Jaren Ervaring

Portfolio

Bekijk Ons Werk

Vragen of Advies?

Stuur een email of geef ons een belletje.