logo campenhout 1

Wie zijn wij?

1378714787NBus_erwin-300x200

Erwin van Campenhout

Mijn naam is Erwin van Campenhout. Ik heb samen met mijn zonen een Stucadoorsbedrijf. Ik heb dit mooie vak geleerd van mijn oom (Toon Hesseling).
Ik ben als 14-jarige begonnen en hij heeft me alle kneepjes van het vak geleerd; van gewoon pleisterwerk, maatwerk, eigen lijst maken tot het restaureren van monumentale plafonds.
Met meer dan 30 jaar ervaring doe ik het nog steeds met heel veel plezier. En ben erg trots dat ik het vak heb over kunnen brengen op mijn zonen. Het blijft mij een voldoening geven om elke keer weer na dat het netjes is opgeruimd te zien hoe mooi het resultaat is geworden.

1378714806NBus_brian-1-300x200

Brian van Campenhout

Ik ben Brian van Campenhout. Ik ben sinds mijn 16de jaar als stukadoor bezig. Na heel wat schoolvakantie's mee te zijn geweest heb ik besloten om ook stukadoor te worden.

Ik ben meteen aan mijn 4-jarige stukadoors opleiding begonnen en heb deze met succes afgerond. De liefde voor het vak is er met de paplepel ingegeven. Ik blijf het steeds weer leuk vinden om van ieders huis / bedrijf een paleis te maken. 

Ik ben er heel trots op dat ik dit mooie vak kan uitoefenen. Dus gaat u voor vakwerk dan ben u bij ons aan het juiste adres.

bb603040-6d01-4517-9d51-4f39154f2ec0

Mike van Campenhout

Ik ben Mike van Campenhout. Ook ik ben aangestoken met de liefde voor dit mooie vak. Ik wist het al als 8-jarig jongetje dat ik dit wilde doen. Ik ben inmiddels al enige tijd een gedplomeerd stucadoor en heb het vak kunnen perfectioneren bij ons bedrijf. Het mooiste vind ik dat mensen blij worden als we de wanden of plafonds hebben gestukadoord.

Vragen of advies? Stuur een email of geef ons een belletje