Schilderen

Spackspuiten wordt met de machine gedaan

Vraag een offerte aan

Schilderen (sausen)

U bent opzoek naar een goede partij voor het schilderen van uw woning

Sausen is het schilderen van uw muren en/of plafond. Dit is ook mogelijk. Wij verzorgen de verf en indien nodig kan het ook op kleur.

Schilderen van je woning (sausen)

Soms moet je woning opgeknapt worden. Meestal is een beetje kleur aan de muur voldoende om je huis te veranderen. U kunt de oude kleuren wat opfrissen, maar u kunt het huis ook inrichten met modieuze nieuwe kleuren. Het maakt niet uit welke kleur je wilt gebruiken: een muur sausen moet altijd zo nauwkeurig en netjes mogelijk worden ingevuld zodat je er jaren plezier aan hebt.

Waarom schilderwerk uitbesteden

Mogelijk kunt u uw eigen sausen. Het lijkt tenslotte niet moeilijk om een ​​muur netjes te schilderen, toch? Dit klopt niet helemaal. Wij hebben het juiste materiaal en kunnen hiermee je muren zo gelijkmatig en strak mogelijk sausen. Dit betekent dat muren met behang of specifieke structuren ook netjes kunnen worden geverfd. Verf heeft de neiging zich op te hopen, maar wij kunnen voorkomen dat het zich ophoopt, wat resulteert in mooie gladde muren.

Wat klanten zeggen over ons is wat u kunt verwachten

 Lenny Z

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Redders in nood! Ik had een muur die met spoed gedaan moest worden en binnen no time weer een super strakke muur! Alles ook heel netjes achtergelaten. Super! 

Kevin Olijken 

Uitstekende Stucadoor. Onze hele woning laten doen. Keurig resultaat. echt een aanrader.   

 

 

 

NOA Afbouw Garantie

Wat houd het NOA-logo in?

Het NOA-logo is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan.

De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee tegaan dat het NOA-logo hanteert. Voor meer informatie van de NOA klikt u op het logo!

NOA Afbouw Garantie

Genoeg redenen om ons als partner te kiezen

N

Kwaliteit

Kwaliteit zorgt voor een langere levensduur.

Advies

Eerlijk en vakkundig advies op maat kunt u verwachten.

Service

Snelle en kwaliteitsgerichte service hoog in het vaandel.

Prijzen

Scherp & transparant tarief, gecombineerd met een uitstekend service.

Vragen of Advies?

Stuur een email of geef ons een belletje.

Portfolio

Bekijk Ons Werk