Beton Cire Naarden

Met de beton passie van Stucadoorsbedrijf van Campenhout ook in Naarden e.o.

Vraag een offerte aan

Beton Cire Naarden

U bent opzoek naar een goede partij voor het aanbrengen van Beton Cire in Naarden e.o.

Wij leggen u graag uit wat Beton Cire is, welke voordelen dit heeft en hoe wij dit toepassen. Kortom wij informeren u graag over de mogelijkheden en geven u een duidelijk beeld zodat u een overwogen keuze kunt maken. Ons team voert het werk met liefde en beton passie af

Wat is Beton Cire

Het is een speciale wandafwerking die gebruikt kan worden in bijvoorbeeld keukens badkamers en douches. Uiteraard is het ook te gebruiken in andere ruimtes zoals de woonkamer of een toilet. Beton Cire heeft een betonachtige look. Er is een mogelijkheid om pigmentkleuren te gebruiken die een ander effect geven aan de betonlook.

De Beton Ciré die wij leveren in Naarden e.o.

De beton ciré die wij gebruiken is een handige kant en klare beton cire (betonstuc). Geschikt voor vloeren, wanden, meubels en ook leverbaar in heel veel kleuren.

  • Industriële robuuste betonlook
  • Geschikt voor wand en vloer
  • Vochtwerend, ook geschikt voor badkamer en keuken
  • Leverbaar in standaard-, RAL- en NCS-kleuren.

Ook hebben wij Oxidestuc in Naarden e.o.

Oxidestuc geeft uw wand een verrassend metallic effect, waarmee de ruimte een chique glamour-look krijgt.

  • Metallic betonstuc met een luxe uitstraling
  • Geschikt voor wanden en meubels
  • Bepaal zelf de mate van de glans

Leverbaar in 6 metallic kleuren

beton cire naarden

NOA Afbouw Garantie

Genoeg redenen om ons als partner te kiezen

Beton passie

Passie voor ons werk zorgt voor mooie eindresultaten 

N

Kwaliteit

Kwaliteit zorgt voor een langere levensduur.

Advies

Eerlijk en vakkundig advies op maat kunt u verwachten.

Service

Snelle en kwaliteitsgerichte service hoog in het vaandel.

Prijzen

Scherp & transparant tarief, gecombineerd met een uitstekend service.

Waarom u voor Beton cire (betonstuc) kiest?

Daar kunnen we uren over vertellen, maar dat doen we graag tijdens een afspraak. Hier houden we het kort. Betonstuc is eigentijds, praktisch en gewoon hartstikke mooi. Het is geschikt voor bijna elke ondergrond en de juiste product keuze, kan het in elke ruimte binnenshuis gebruikt worden. Ook in natte ruimtes dus, want de meeste soorten betonstuc zijn naadloos en waterdicht. Bovendien is het vlekwerend en UV-bestendig, dus uw vloer of wand blijft vrij van vlekken en verkleuringen.

Persoonlijke Touch.

Betonstuc is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Van fris wit tot mysterieus zwart en van natuurlijk terracotta tot glamour goud. En alles daar tussenin natuurlijk. Daarom is er altijd een product dat bij uw woonsmaak past. Ook degene die de betonstuc aanbrengt heeft zijn eigen ‘touch’ bij het aanbrengen. Ieder heeft zijn eigen ‘handschrift’. Er is dus geen één wand of vloer hetzelfde. En ook dat maakt uw vloer of wand uniek.

Waar kun u betonstuc in huis toepassen?

Op de vraag ‘Waar kun u betonstuc in huis toepassen?’ kunnen we kort antwoorden: overal. Betonstuc is geschikt voor alle ruimten in uw huis. Voor muren en vloeren, maar ook voor woonaccessoires, trappen, vensterbanken en haardschouwen. Betonstuc kunt u op bijna elke ondergrond aanbrengen, dus leef u uit.

Beton Ciré op wanden 

Het is ideaal om aan te laten brengen op wanden. Zo is het mogelijk om de wanden in zowel uw douche, badkamer en zelfs uw woonkamer te laten schitteren van het mooie effect dat wij kunnen creëren. De laag die aangebracht wordt is ongeveer 3 MM dik. Wij geven u ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende soorten kleuren. Met een kleurpigment geven wij uw wanden een persoonlijke touch. Voor wanden in bijvoorbeeld badkamers, waar al tegels zijn aangelegd, is het zelfs mogelijk om de Beton Cire over de tegels heen te smeren. Vraag naar de mogelijkheden     

Beton Ciré op vloeren

Een vloer met een stoere betonlook creëren is een onderdeel van onze specialiteiten. Beton Ciré brengen wij aan op een vlakke ondergrond en geven uw woning daarmee een hele nieuwe look. Dankzij de stevige eigenschappen is uw vloer slijvast, waterdicht en krasbestendig. U heeft de mogelijkheid om een pigment kleur te kiezen om op die manier een lichtere of juist een donkerder effect te creëren. Afhankelijk van wat u vind passen bij de rest van uw interieur. Er is keuze uit meer dan 50 soorten pigment kleuren van de verschillende soorten grijstinten tot warme aardetinten. vraag naar de mogelijkheden. 

Beton Ciré op het aanrecht

Een aanrecht met een betonlook, hoe mooi is dat ? Het is volledig waterdicht en naadloos aan te brengen waardoor het goed geschikt is om daar uw keukenblad of achterwand mee te laten behandelen. Ook hier heeft u verschillende mogelijkheden als het gaat om de kleuren. Met keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren kunnen wij uw keukenblad en achterwand de uitstraling geven die het verdient. Dankzij de kleurenkeuze die u heeft kunt u zorgen voor een look die past bij de rest van uw keuken. Geef uw keuken een stijlvolle uitstraling, vraag naar de mogelijkheden.

Goed geschikt voor de horeca en retailbranche .

Schuivende stoelen, veel loopbewegingen en een efficiënte schoonmaakbeurt: het kan allemaal. Je moet er alleen wel even op letten dat je voor de juiste producten kiest. Toepassingen van betonstuc in de horeca. Zin in een nieuwe vloer? Kies dan voor basebeton. Wil je de wanden ook meenemen? Dan gebruik je Basebeton, Oxidestuc of Sichtbeton. De keuze hangt vooral af van je kleurwensen en van de ruimte die je een betonlook wilt geven. Wil je het toepassen in de keuken, gebruik dan basebeton in combinatie met een sealer. Je vloer of wand is dan 100% waterdicht.

Vragen of Advies?

Stuur een email of geef ons een belletje.

Portfolio

Bekijk Ons Werk