06-52667013   Brian
06-50648407   Erwin
06-23777940   Mike

Wie zijn wij?

Erwin van Campenhout

Mijn naam is Erwin van Campenhout. Ik heb samen met mijn zonen een Stucadoorsbedrijf. Ik heb dit mooie vak geleerd van mijn oom (Toon Hesseling).
Ik ben als 14-jarige begonnen en hij heeft me alle kneepjes van het vak geleerd; van gewoon pleisterwerk, maatwerk, eigen lijst maken tot het restaureren van monumentale plafonds.
Met meer dan 30 jaar ervaring doe ik het nog steeds met heel veel plezier. En ben erg trots dat ik het vak heb over kunnen brengen op mijn zonen. Het blijft mij een voldoening geven om elke keer weer na dat het netjes is opgeruimd te zien hoe mooi het resultaat is geworden.

Stucadoor Erwin  van Campenhout
Stucadoor Brian  van Campenhout

Brian van Campenhout

Ik ben Brian van Campenhout. Ik ben sinds mijn 16de jaar als stukadoor bezig. Na heel wat schoolvakantie's mee te zijn geweest heb ik besloten om ook stukadoor te worden.

Ik ben meteen aan mijn 4-jarige stukadoors opleiding begonnen en heb deze met succes afgerond. De liefde voor het vak is er met de paplepel ingegeven. Ik blijf het steeds weer leuk vinden om van ieders huis / bedrijf een paleis te maken. 

Ik ben er heel trots op dat ik dit mooie vak kan uitoefenen. Dus gaat u voor vakwerk dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Mike van Campenhout

Ik ben Mike van Campenhout. Ik ben net zoals me vader en broer aangestoken met de passie en de liefde voor het vak. 

Ik ben er trots op dat ik dit vak kan leren bij dit familie bedrijf en hoop dat ik alle kneepjes van het vak onder de knie krijg. Ik ben vastberaden om net zo goed en de zelfde kwaliteit te leveren als me vader en broer.

Stucadoor Mike van Campenhout

Stucadoorsbedrijf van Campenhout

Parkwijklaan 136
1326 DT Almere
Telefoon: 06-52667013
E-mail: info@stucadoorsbedrijfvancampenhout.nl

Meer informatie

Wilt u over één of meerdere van onze disciplines meer informatie? Vul dan, geheel vrijblijvend, ons contactformulier in. Wij sturen u de gewenste informatie toe.

Volg ons op Facebook

Stucadoorsbedrijf van Campenhout uit Almere kunt u ook vinden op Facebook. 
Klik op onderstaande button om direct doorgestuurd te worden naar de facebookpagina.