06-52667013   Brian
06-50648407   Erwin
06-23777940   Mike

Onze diensten

Er zijn verschillende soorten muur- en plafondafwerkingen, zowel binnen- als buitenwerk.Wij leveren tal van diensten;

- Pleisterwerk
- Schuurwerk
- Sierpleisters
- Lijsten en ornamenten
- Italiaanse pleisters
- Spackspuiten
- Buitengevels

*Aanvullende diensten
Sauzen / airlessen van wanden en plafond

Wij staan voor kwaliteit en daarom werken wij alleen met de beste materialen voor de mooiste en beste afwerking. Wij hanteren het NOA-logo.

NOA Afbouw Garantie

Wat houd het NOA-logo in?
Het NOA-logo is niet voor ieder stucadoorsbedrijf weggelegd. Het hanteren en voeren van dit logo houdt in dat het een gediplomeerd stucadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren moet daarnaast nog aan een aantal eisen worden voldaan.

De vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een stucadoorsbedrijf in zee tegaan dat het NOA-logo hanteert. Voor meer informatie van de NOA klikt u op het logo!

Pleisterwerk
Pleisterwerk is het glad afwerken van het gips. Het geeft een luxe en ruimtelijk effect, zowel in klassieke als in moderne woningen. Het kan op de wanden en op de plafonds worden toegepast.

Het pleisterwerk kan in elke gewenste kleuren worden gesaust. Dit kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Schuurwerk

Schuurwerk is het gips afwerken met een schuureffect ook wel vlammen genoemd.
Omdat het geschuurd is krijgt uw wand of plafond een schaduweffect.
Sierpleisters
Sierpleister is een verzamelnaam en is mogelijk in verschillende structuren op de wanden en in verschillende korreldiktes. De meest voorkomende korreldiktes zijn 1mm 1,2mm en 1,5mm.

De meest bekende sierpleisters zijn spachtelputz, barokputz en granol. Sierpleister bestaat uit 80% marmerkorrels en 20% uit bindmiddel (lijm) en heeft een uiterst lange levensduur.
De sierpleister kan in elke gewenste kleur worden geleverd door ons. 

Lijsten en ornamenten
Lijsten en ornamenten komen veel voor in oude panden. De lijsten kunnen ook heel goed in nieuwere huizen worden aangebracht, voor een mooie en authentieke of moderne sfeer.

Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen voor u lijsten op maat maken en met de hand trekken. Ook kunnen wij oude lijsten en ornamenten restaureren.

Italiaanse pleisters
Italiaanse pleisters zijn spiegelglad of met een lichtstructuur. Er zijn verschillende soorten frescolori. Er is ook een kwaliteit voor in de badkamer, keuken en toilet die het tegelwerk kunnen vervangen. Het is ook mogelijk om een wand in de woon of slaapkamer te doen voor een zeer verfijnde en luxe afwerking. De Italiaanse pleister is een zeer exclusief product en is in heel veel kleuren verkrijgbaar.
Voor een goed advies kunnen wij op aanvraag staaltjes aan u laten zien.

Spackspuiten

Spackspuiten wordt met de machine gedaan. Er wordt dan kalk op de muur of plafond gespoten.
De korreldikte kan op de machine ingesteld worden tussen heel grof en heel fijn, in overleg met de klant.

Buitengevels
Bij buitengevels ziet men verschillende soorten en maten van sierpleister, pleisterwerk, schuurwerk, blokverband en gevelisolaties. Scheuren in uw buitengevel kunt u perfect laten verdwijnen door ons stucwerk.
Eerst repareren wij de scheuren,voordat wij de gevel stucadoren. Ook kleurverschillen en dichtgemetselde deuren of ramen worden worden netjes weggewerkt. De gevel kan in alle kleuren worden afgewerkt.Na alle wensen en kosten met u te hebben doorgenomen, kiezen wij de juiste materialen voor uw gevel.

Sausen *Aanvullende dienst
Sausen is het schilderen van uw muren en/of plafond. Dit is bij ons ook mogelijk. Dit doen wij met een airless-verfspuit of met de roller Wij verzorgen de verf en indien nodig kan het ook op kleur.

 Exclusief stucwerk

Stucco
Stucco assortiment bestaat uit Stucco, Stucco Mat en Stucco Metallic. Ze zijn allen ingedeeld in 6 kleurgroepen, die gemakkelijk te combineren met NCS of RAL kleuren. Stucco en Stucco Mat zijn elk verkrijgbaar in 54 kleuren, Stucco Metallic in 30 kleuren.
Stucco geeft een traditioneel Stucco effect en geeft uw wand of plafond een stijlvolle touche. Stucco Mat zorgt voor een zachte, fluweelachtige effect.
Stucco Metallic geeft een sfeervolle uitstraling aan een ruimte met een extra sprankelend effect door de subtiele lichtspeling in het product.

Frescolori
Frescolori is een uniek natuurproduct op basis van kalk. Frescolori is de juiste keuze voor wie zoekt naar een eigentijdse wandafwerking, geheel naar eigen smaak, en veel belang hecht aan duurzaamheid en uitzonderlijkheid. 
Van landelijk en romantisch tot design en modern; het product is geschikt voor iedere smaak. Frescolori is in nagenoeg iedere kleur leverbaar. Met Frescolori is niets meer vanzelfsprekend; alles is mogelijk.
Frescolori is een product dat bestand is tegen vocht waardoor het prima toepasbaar is in badkamers en keukens.

Bétonciré
Béton ciré komt uit Frankrijk en heeft zich al meer dan bewezen.

Reden voor de grote vraag naar béton ciré is de unieke samenstelling en daarmee uitgebreide toepassingsmogelijkheden.
Béton ciré is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’ en bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als openhaarden, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras en is te krijgen in 66 beschikbare kleuren . 
In oorsprong werd de cement stuclaag met een was (cire) afgewerkt als beschermlaag. 
Vandaar de benaming béton ciré. 
Tegenwoordig wordt het merendeel van de oppervlakken behandeld met een speciale zeer duurzame coating.

Stucadoorsbedrijf van Campenhout

Parkwijklaan 136
1326 DT Almere
Telefoon: 06-52667013
E-mail: info@stucadoorsbedrijfvancampenhout.nl

Meer informatie

Wilt u over één of meerdere van onze disciplines meer informatie? Vul dan, geheel vrijblijvend, ons contactformulier in. Wij sturen u de gewenste informatie toe.

Volg ons op Facebook

Stucadoorsbedrijf van Campenhout uit Almere kunt u ook vinden op Facebook. 
Klik op onderstaande button om direct doorgestuurd te worden naar de facebookpagina.